Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική απορρήτου GRBatteryOnePlus.com


Τι πληροφορίες συλλέγουμε;

Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς όταν εγγραφείτε στον ιστότοπό μας, τοποθετήσετε μια παραγγελία ή εγγραφείτε στο newsletter μας.

Οποιεσδήποτε πληροφορίες ζητούμε ότι δεν απαιτούνται θα οριστούν ως προαιρετικές ή προαιρετικές.

Κατά την παραγγελία ή την εγγραφή στον ιστότοπό μας, κατά περίπτωση, μπορεί να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε: όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου ή πληροφορίες πιστωτικής κάρτας. Μπορείς, ωστόσο, να επισκεφτείς την ιστοσελίδα μας ανώνυμα.


Σε τι χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας;

Οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 • Για να προσαρμόσετε την εμπειρία σας
  (οι πληροφορίες σας βοηθούν να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ατομικές σας ανάγκες)
 • Να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας
  (προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις προσφορές του ιστότοπού μας με βάση τις πληροφορίες και τα σχόλια που λαμβάνουμε από εσάς)
 • Να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των πελατών
  (οι πληροφορίες σας βοηθούν να ανταποκριθούμε πιο αποτελεσματικά στα αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών και στις ανάγκες υποστήριξης)
 • Για τη διεκπεραίωση συναλλαγών Οι πληροφορίες σας, δημόσιες ή ιδιωτικές, δεν θα πωληθούν, θα μεταφερθούν, θα μεταφερθούν ή θα παραχωρηθούν σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός από το ρητό σκοπό της παράδοσης του ζητούμενου προϊόντος ή υπηρεσίας από τον πελάτη.
 • Να στέλνετε περιοδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε για επεξεργασία παραγγελιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή πληροφοριών και ενημερώσεων σχετικά με την παραγγελία ή το αίτημά σας, πέραν της λήψης περιστασιακών εταιρικών ειδήσεων, ενημερώσεων, προωθήσεων, σχετικών πληροφοριών προϊόντων ή υπηρεσιών κλπ.
  Σημείωση: Εάν οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να καταργήσετε την εγγραφή σας από τη λήψη μελλοντικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα συμπεριλάβουμε λεπτομερείς οδηγίες κατάργησης εγγραφής στο κάτω μέρος κάθε μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Διαχείριση διαγωνισμού, προώθησης, έρευνας ή άλλου χαρακτηριστικού ιστοτόπου


Χρησιμοποιούμε cookies;

Ναι (τα cookies είναι μικρά αρχεία που ένας ιστότοπος ή ο πάροχος υπηρεσιών του μεταφέρει στους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών σας μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Web (αν το επιτρέπετε) που επιτρέπει στους ιστότοπους ή τους παρόχους υπηρεσιών να αναγνωρίζουν το πρόγραμμα περιήγησης, να καταγράφουν και να θυμούνται ορισμένες πληροφορίες.


Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας;

Εφαρμόζουμε ποικίλα μέτρα ασφαλείας για να διατηρήσουμε την ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων όταν υποβάλλετε ένα αίτημα, τοποθετήσετε μια παραγγελία ή αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία.

Αυτά τα μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν: τους καταλόγους και τις βάσεις δεδομένων που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης για την προστασία των πληροφοριών σας, την τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layered) για να διασφαλίσετε ότι οι πληροφορίες σας είναι πλήρως κρυπτογραφημένες και αποστέλλονται μέσω Internet με ασφάλεια ή PCI Scanning για να προστατεύουν ενεργά τους διακομιστές μας από hackers και άλλα ευπάθειες.

Σας προσφέρουμε τη χρήση ενός ασφαλούς server. Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από ευαίσθητα / πιστωτικά στοιχεία διαβιβάζονται μέσω τεχνολογίας Secure Socket Layer (SSL) και στη συνέχεια κρυπτογραφούνται στη βάση δεδομένων των παρόχων υπηρεσιών Πύλης Πληρωμών μόνο για να είναι προσβάσιμες από τους εξουσιοδοτημένους με ειδικά δικαιώματα πρόσβασης στα εν λόγω συστήματα και υποχρεούνται να τηρούν εμπιστευτικές πληροφορίες.

Μετά από μια συναλλαγή, οι προσωπικές σας πληροφορίες (πιστωτικές κάρτες, αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, οικονομικά κ.λπ.) δεν θα αποθηκεύονται στους διακομιστές μας.


Ανακοινώνουμε πληροφορίες σε εξωτερικούς φορείς;

Δεν πραγματοποιούμε πωλήσεις, συναλλαγές ή μεταβιβάζουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο σε τρίτους τις προσωπικές σας πληροφορίες. Αυτό δεν περιλαμβάνει αξιόπιστα τρίτα μέρη που μας βοηθούν να εκμεταλλευτούμε τον ιστότοπό μας, να διεξάγουμε τις δραστηριότητές μας ή να σας εξυπηρετούμε, εφόσον τα μέρη συμφωνούν να διατηρήσουν αυτές τις πληροφορίες εμπιστευτικές. Μπορούμε επίσης να απελευθερώσουμε τις πληροφορίες σας όταν πιστεύουμε ότι η απελευθέρωση είναι κατάλληλη για να συμμορφωθείτε με τον νόμο, να εφαρμόσουμε τις πολιτικές του ιστότοπού μας ή να προστατέψουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια των δικών μας ή των άλλων. Ωστόσο, μπορεί να παρέχονται πληροφορίες μη επισκέψιμης για προσωπικούς σκοπούς σε άλλα μέρη για μάρκετινγκ, διαφήμιση ή άλλες χρήσεις.


Παιδική Ηλεκτρονική Προστασία Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Συμμορφωνόμαστε με τις απαιτήσεις της COPPA (Child Online Privacy Protection Act), δεν συλλέγουμε πληροφορίες από άτομα κάτω των 13 ετών. Η ιστοσελίδα, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες απευθύνονται σε άτομα ηλικίας τουλάχιστον 13 ετών ή μεγαλύτερα.


Συναίνεσή σας

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου Αν αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική απορρήτου, θα δημοσιεύσουμε αυτές τις αλλαγές σε αυτή τη σελίδα.


ΜπαταρίαΕνας+

Batteryoneplus#gmail.com


Επιλέξτε μία από τις τοποθεσίες ΜπαταρίαΕνας+

Αγγλικά   Ελληνικά   Γαλλικά   Νορβηγικά   Ουγγρικά   Ισπανικά   Ιταλικά   Ολλανδικά   Πορτογαλικά   Δανέζικα   Ταϊλάνδη   Μαλαισιανή   κορεάτης   Ιαπωνικά   Πολωνικά   Σουηδικά   Ρωσικά   Γερμανικά