Πολιτική αποστολής


GRBatteryOnePlus.com ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Η ομάδα των επαγγελματιών της ΜπαταρίαΕνας+ αναμένει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και τη μακροπρόθεσμη επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Προφανώς, ένα από τα τελικά βήματα στη διαδικασία συνεργασίας μαζί μας είναι το βήμα της ναυτιλίας. Παρακάτω θα βρείτε μια επισκόπηση της πολιτικής αποστολής μας.


Παγκόσμια δωρεάν αποστολή

Παγκόσμια δωρεάν αποστολή είναι εγγυημένη στους παγκόσμιους καταναλωτές σε απευθείας σύνδεση. Για να βεβαιωθείτε ότι θα λάβετε τα στοιχεία εγκαίρως, το πακέτο σας (τα αντικείμενα που αγοράσατε) θα σταλεί απευθείας από διαφορετικές αποθήκες.

Στέλνουμε παγκοσμίως μέσω της Air Mail, του παραδείγματος Fedex SmartPost, του ταχυδρομείου ταχυδρομείου νηολογίου νηολογίου, της αεροπορικής αλληλογραφίας της Σουηδίας, της αεροπορικής αλληλογραφίας της Σουηδίας, της αεροπορικής αλληλογραφίας του Βελγίου, της αεροπορικής γραμμής της Τουρκίας, της AU Express Shipping, της UPS / DHL / Fedex Express Shipping. Μερικοί μπορούν να το παρακολουθήσουν στο διαδίκτυο.

Εγγυόμαστε ότι οι παραγγελίες θα αποστέλλονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών (συνήθως την επόμενη ημέρα) μετά τη λήψη της πληρωμής / eCheck. Κανονικές 15-30 ημέρες μπορούν να παραδοθούν για μεγάλη χώρα.

Όλα τα στοιχεία θα αποστέλλονται απευθείας από την αποθήκη μας.

Τα έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης προέρχονται από το κόστος συσκευασίας, προμηθειών, την πλήρωση της παραγγελίας, τις προηγμένες δοκιμές ελέγχου και τον αυστηρό έλεγχο της ποιότητας.


Δυστυχώς, η αποστολή μπαταριών δεν είναι πάντα μια ομαλή διαδικασία παρά τις καλύτερες προσπάθειες όλων. Παρακάτω παρατίθενται ορισμένες βασικές πολιτικές σχετικά με ορισμένες ενδεχόμενες καταστάσεις:


Απαγόρευση συσκευασίας

Η ομάδα στο ΜπαταρίαΕνας+ δεν συνιστά να αρνηθείτε ένα πακέτο από εμάς. Με τον τρόπο αυτό, θα προστεθεί μόνο το κόστος της διαδικασίας για όλους τους εμπλεκόμενους. Αντίθετα, εάν χρειάζεστε επιστροφή χρημάτων, αποδεχτείτε το πακέτο και ξεκινήστε αυτή τη διαδικασία μαζί μας μέσω των καθιερωμένων πρωτοκόλλων μας. Εάν απορριφθεί ένα πακέτο, το κόστος της επιστρεφόμενης αποστολής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή σας.

Εάν παραγγείλετε διεθνείς ναυτιλιακές υπηρεσίες, η άρνηση ενός πακέτου θα προσθέσει όχι μόνο τα έξοδα αποστολής, αλλά θα προστεθεί επιπλέον 20% στην αρχική παραγγελία καθώς και το ποσό της χρηματιστηριακής αμοιβής που απαιτείται για να μεταφερθούν τα προϊόντα μας πέρα από τα σύνορα .

Πακέτα που χάθηκαν στη διαμετακόμιση

Αν η παραγγελία σας χάσει κατά τη μεταφορά, το ΜπαταρίαΕνας+ θα ξεκινήσει αμέσως τη διαδικασία εκκίνησης ενός ιχνηθέτη στην αποστολή σας. Αυτή η διαδικασία συνήθως διαρκεί περίπου 10 εργάσιμες ημέρες και εάν η παραγγελία δεν βρίσκεται όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία ΜπαταρίαΕνας+ απομακρύνει την παραγγελία σας από εσάς.


Στέλει το λάθος προϊόν

Τα λάθη μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκπλήρωσης και αν λάβετε το λάθος προϊόν λόγω του λάθους μας, το ΜπαταρίαΕνας+ θα παραδώσει το σωστό προϊόν σε εσάς εφόσον είναι διαθέσιμο στο απόθεμα. Το μόνο που ζητάμε είναι το εξής: Ο αγοραστής πρέπει να μας ενημερώσει για το λάθος εντός 10 ημερών από τη λήψη του λάθους προϊόντος.

Ανάλογα με την κατάσταση, η ομάδα μας μπορεί να ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το σφάλμα αποστολής, το οποίο θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια φωτογραφία για αυτό που λάβατε.

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί με τον κατάλληλο αριθμό RMA εντός 10 ημερών.

Όταν λάβουμε την εσφαλμένη μπαταρία, η ομάδα μας θα σας στείλει αμέσως το κατάλληλο προϊόν. Αν μας παράσχετε έναν έγκυρο αριθμό παρακολούθησης στην αποστολή επιστροφής σας, θα σας στείλουμε το νέο προϊόν μόλις επαληθευτεί η αποστολή σας.


Το προϊόν έχει καταστραφεί ή έχει κλαπεί από την αποστολή

Ένα προϊόν θεωρείται κατεστραμμένο εάν:

Η συσκευασία περιέχει ένα έγγραφο από την εταιρεία που δηλώνει ότι το κουτί ανοίχθηκε και το προϊόν υπέστη ζημιά. ή

Ο παραλήπτης ανοίγει τη συσκευασία και το προϊόν έχει υποστεί σωματική βλάβη με κάποιο ουσιαστικό τρόπο.

Ένα προϊόν θεωρείται κλεμμένο εάν ο παραλήπτης λάβει το πακέτο με την τεκμηρίωση της ναυτιλιακής εταιρείας που δηλώνει ότι η συσκευασία ανοίχθηκε και το προϊόν αφαιρέθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποστολής.

Και στις δύο περιπτώσεις, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την ένορκη βεβαίωση, να υπογράψετε και να στείλετε με φαξ στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών. Αν το προϊόν έχει υποστεί ζημιά αλλά το παραλάβετε, στείλτε το στην εφημερίδα μαζί με την ένορκη βεβαίωσή σας. Μόλις λάβουμε την τεκμηρίωση που περιλαμβάνει δήλωση από την ναυτιλιακή εταιρεία ότι το προϊόν υπέστη ζημιά ή κλαπεί κατά την παράδοση, η ΜπαταρίαΕνας+ θα σας παραδώσει ένα νέο προϊόν χωρίς κόστος για εσάς.

Το κατεστραμμένο προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 10 ημερών από την παραλαβή του. Τα προϊόντα που επιστρέφονται για το λόγο αυτό για περισσότερες από 30 ημέρες από την παραλαβή θα επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση $ 10. Η ΜπαταρίαΕνας+ δεν θα είναι υπεύθυνη για το τέλος επιστροφής.


Λανθασμένη ή μη παραδοτέα διεύθυνση:

Εάν ο αγοραστής ενημερώσει την ΜπαταρίαΕνας+ ότι έχει παράσχει την εσφαλμένη διεύθυνση αποστολής, τότε:

Το ΜπαταρίαΕνας+ θα προσπαθήσει να παραλάβει την αποστολή. Ωστόσο, καμία εγγύηση για την επιτυχία αυτής της απόπειρας δεν μπορεί να γίνει, καθώς οι παραγγελίες αποστέλλονται γρήγορα.

Αν ο αγοραστής παρέχει μια εσφαλμένη διεύθυνση αποστολής και η παραγγελία δεν επιστραφεί στην ΜπαταρίαΕνας+, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την αποτυχημένη αποστολή.

Αν το προϊόν επιστραφεί στο ΜπαταρίαΕνας+, ο αγοραστής μπορεί να ζητήσει επαναφόρτωση. Ενώ ο αγοραστής θα είναι υπεύθυνος για το νέο τέλος αποστολής, η ΜπαταρίαΕνας+ θα παραιτηθεί από το τέλος επεξεργασίας.

Αν το προϊόν επιστραφεί στο ΜπαταρίαΕνας+, ο αγοραστής μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία τη δεδομένη στιγμή. Ωστόσο, ο αγοραστής θα εξακολουθεί να είναι υπεύθυνος τόσο για την τρέχουσα αμοιβή αποστολής όσο και για το τέλος επεξεργασίας.


ΜπαταρίαΕνας+  - Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη διαδικασία αποστολής μπαταριών στο ΜπαταρίαΕνας+, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.


Επιλέξτε μία από τις τοποθεσίες ΜπαταρίαΕνας+

Αγγλικά   Ελληνικά   Γαλλικά   Νορβηγικά   Ουγγρικά   Ισπανικά   Ιταλικά   Ολλανδικά   Πορτογαλικά   Δανέζικα   Ταϊλάνδη   Μαλαισιανή   κορεάτης   Ιαπωνικά   Πολωνικά   Σουηδικά   Ρωσικά   Γερμανικά