όροι και Προϋποθέσεις

GRBatteryOnePlus.com Όροι και Προϋποθέσεις

Οποιαδήποτε χρήση αυτού του ιστότοπου διέπεται από τις πολιτικές, τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω. Η χρήση αυτού του ιστότοπου, η παραγγελία προϊόντων ή η εγγραφή στις δημοσιεύσεις μας υποδεικνύει ότι αποδέχεστε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.


Εμπορικά σήματα και πνευματικά δικαιώματα

Όλα τα κείμενα, τα γραφικά, οι φωτογραφίες ή άλλες εικόνες, εικονίδια κουμπιών, ηχητικά κλιπ, λογότυπα, συνθήματα, εμπορικά ονόματα ή λογισμικό λέξεων και άλλα περιεχόμενα στην ιστοσελίδα του GRBatteryOnePlus.com (συλλογικά "περιεχόμενο") ανήκουν αποκλειστικά στο GRBatteryOnePlus.com προμηθευτές περιεχομένου ή δικαιοπάροχοι και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται, να αντιγράφονται, να περιορίζονται, να τροποποιούνται, να εμφανίζονται, να δημοσιεύονται, να πωλούνται, να εκτελούνται, να διανέμονται ή να χρησιμοποιούνται εμπορικά, εν όλω ή εν μέρει, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του GRBatteryOnePlus.com . Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε μετα-ετικέτες ή οποιοδήποτε άλλο "κρυφό κείμενο" που χρησιμοποιεί οποιοδήποτε όνομα, εμπορικό σήμα ή όνομα προϊόντος ή υπηρεσίας της GRBatteryOnePlus.com χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της GRBatteryOnePlus.com. Επιπλέον, το στυλ της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων όλων των κεφαλίδων σελίδων, των προσαρμοσμένων γραφικών, των εικονιδίων κουμπιών και των σεναρίων, είναι το σήμα υπηρεσίας και το εμπορικό σήμα της GRBatteryOnePlus.com, τα οποία δεν μπορούν να αντιγραφούν, να μιμηθούν ή να χρησιμοποιηθούν (εν όλω ή εν μέρει) χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της GRBatteryOnePlus.com.

Αναφορά σε προϊόντα, υπηρεσίες, διαδικασίες ή άλλες πληροφορίες, με εμπορική επωνυμία, εμπορικό σήμα ή με άλλο τρόπο, που δεν συνιστά ή υπονοεί επικύρωση, χορηγία ή σύσταση από την GRBatteryOnePlus.com. Όλα τα δικαιώματα που δεν έχουν ρητώς παραχωρηθεί παραχωρούνται από την GRBatteryOnePlus.com. Οι παραβάτες θα διωχθούν στο μέτρο του νόμου.


Παραγγελία Αποδοχής

Οι όροι πληρωμής είναι κατά τη δική μας διακριτική ευχέρεια και εκτός εάν συμφωνηθεί από την GRBatteryOnePlus.com. Η πληρωμή πρέπει να παραληφθεί από την GRBatteryOnePlus.com πριν από την παραλαβή της παραγγελίας από την GRBatteryOnePlus.com. Η GRBatteryOnePlus.com δεν ευθύνεται για την τιμολόγηση, τυπογραφικά ή άλλα σφάλματα σε οποιαδήποτε προσφορά από την GRBatteryOnePlus.com και διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τυχόν παραγγελίες που προκύπτουν από τέτοια σφάλματα.


Επιστροφή και επιστροφή χρημάτων

Οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΜπαταρίαΕνας+ μέσω ζωντανής συνομιλίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για βοήθεια όταν συμβαίνουν επιστροφές.

Όλες οι επιστροφές απαιτούν RMA (Επιστροφή Εμπορευμάτων Εξουσιοδότηση) # κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αποστολής μπορούν να ζητήσουν ανταλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. Εάν τα προϊόντα αποδειχθούν ελαττωματικά (οι υλικές ζημιές και οι ζημιές που οφείλονται σε εσφαλμένη χρήση εξαιρούνται) μετά από 30 ημέρες και εντός 90 ημερών από την αποστολή, οι πελάτες μπορούν να πάρουν μόνο αντικατάσταση από το ΜπαταρίαΕνας+. Μετά από 180 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να στείλουν την ελαττωματική μονάδα πίσω στο ΜπαταρίαΕνας+. Θα βοηθήσουμε να προωθήσουμε το αντικείμενο στον κατασκευαστή για επισκευή. Εάν το στοιχείο είναι μη επισκευαστό αφού ελεγχθεί από τον κατασκευαστή, το ΜπαταρίαΕνας+ θα το αποστείλει στους πελάτες.


Συνδέσεις τρίτων μερών

Το ΜπαταρίαΕνας+ μπορεί να περιέχει συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων στο Διαδίκτυο που ανήκουν και λειτουργούν από τρίτους. Αναγνωρίζετε ότι η ΜπαταρίαΕνας+ δεν ευθύνεται για τη λειτουργία ή το περιεχόμενο που βρίσκεται σε ή μέσω οποιασδήποτε τέτοιας τοποθεσίας. Εάν αποφασίσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο τρίτου μέρους που συνδέεται με το ΜπαταρίαΕνας+, το κάνετε αυτό εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη.


Σχετικά με τις τροποποιήσεις

Η ΜπαταρίαΕνας+ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να τροποποιήσει οποιονδήποτε από τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιέχονται στους παρόντες Όρους Ιστοτόπου ή οποιαδήποτε πολιτική του ιστότοπου, ανά πάσα στιγμή και κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Οποιεσδήποτε αλλαγές ή τροποποιήσεις αυτών των Όρων του ιστότοπου θα ισχύουν κατά την δημοσίευση των αναθεωρήσεων. Η συνεχιζόμενη χρήση του ιστότοπου μετά την απόσπαση οποιωνδήποτε αλλαγών ή τροποποιήσεων συνιστά την αποδοχή σας από τέτοιες αλλαγές ή τροποποιήσεις.


Αποποίηση ευθυνών:

Οι μπαταρίες και οι προσαρμογείς που παρέχονται από την Εταιρεία μας, αν δεν επισημανθούν ως [Original], πωλούνται [να αντικατασταθούν] για χρήση με ορισμένα προϊόντα των κατασκευαστών και οποιαδήποτε αναφορά σε προϊόντα ή εμπορικά σήματα τέτοιων εταιρειών είναι αποκλειστικά για τον προσδιορισμό των κατασκευαστών με τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα προϊόντα μας [αντικαθιστώνται]. Η Εταιρεία μας και το GRBatteryOnePlus.com δεν είναι ούτε συνδεδεμένες με, ούτε εξουσιοδοτημένες από, ούτε εξουσιοδοτημένες από, διανομείς ούτε συνδεδεμένες με κανένα τρόπο με αυτούς τους κατασκευαστές ούτε τα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση μέσω της Ιστοσελίδας μας που παράγονται ή πωλούνται με την άδεια των κατασκευαστών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα προϊόντα μας [αντικαθιστούν].


Επιλέξτε μία από τις τοποθεσίες ΜπαταρίαΕνας+

Αγγλικά   Ελληνικά   Γαλλικά   Νορβηγικά   Ουγγρικά   Ισπανικά   Ιταλικά   Ολλανδικά   Πορτογαλικά   Δανέζικα   Ινδονησιακά   Ταϊλάνδη   Βιετναμέζοι   Πολωνικά   Σουηδικά   Ρωσικά   Γερμανικά